Ber-Cabaran 7 Hari..

بسم الله الرحمن الرحيم



Harini ter-view blog adik aku, terjumpa satu cabaran yg rasenye cambest je kalu buat. Manelah taw dapat "cool" kan hati yang "berkecamuk" nii...

Aq jumpa Cabaran 7 hari ni disini(klik)..
Kalu sape2 yang bace ni, aq nak ajak buat jgak, (Come-come and join)
Cuma buat entry dibawah ni setiap hari, sampai hari ke tujuh..
(Aq pakai ikot je adik aku, terasa mcm dak pompuan pon ade gak...tak taw la mana datang inspirasi die.. aq pakai tibai je ikot nih)..dan, tak kisah kalu ade entry lain, asal cabaran ni dibuat...


Hari pertama: 9 peristiwa masa silam yang tak dapat dilupakan
Hari kedua: 8 dialog yang terpendam, yang teringin diluahkan, tapi tak berkesempatan. (Terpulang nak bagitaw kepada siapa dialog itu ditujukan)
Hari ketiga: 7 perkara yang korang tahu tentang diri sendiri
Hari keempat: 6 lirik lagu yang paling mendalam
Hari kelima: Describe ttg 5 org yang yang disayangi, dan 5 orang yang dibenci (keluarga terkecuali, dan tak perlu sebutkan nama)
Hari keenam: 4 keajaiban yang pernah berlaku pada diri sendiri
Hari ketujuh: Baca balik post2 cabaran2 ni, dan buat 3 kesimpulan tentang diri sendiri..

Aq nak start esok!! yeah~