Cabaran Hari Ketujuh

Hari ketujuh: Baca balik post2 cabaran2 ni, dan buat 3 kesimpulan tentang diri sendiri..



بسم الله الرحمن الرحيم



Orait, Syafiq, welcome to the "Conclusion part".. Yang selalaunye, part yg aq akan "goreng", tak kisah lah untuk tujuan ape...


Lepas 6 hari tulis, jadik aq rase aq ade 3 konklusi yg dapat dibuat..


1. Aku masih ade rase "benci" dalam diri.
tengok la ayat2 yg aq guneh..fuyuh btol!!~ pakai sedap2 jek pangkah orang


2. Aku kena lebih selalu "tenangkan" diri, dan fikir banyak kali sebelum dan lepas cakap, tulis, ataw bagitaw apape pon. Jangan ingat taching aq sorang jek.
okeh..kamon Sapit, positif, positif~ (ambik kabel elektrik-posistive side charge)


3. Jalan takdir yg Allah swt bg kat aq sangat2 menarik.Alhamdulillah.
dari start aq "boleh ingat", smpai sekarang, flow die mmg lawa. Alhamdulillah.


Dan, yeah. Aq berjaya siapkan semua cabaran!! Alhamdulillah.Pasni padam la "lattest attention" aq tuu..bhaha


Rase rindu la cabaran cm ni. Setiap kali press button "on" kat laptor, terfikir ape nk taip kat blog, flashbac2 mase silam. Lepas ni?
Well, adik aq NORAYU ALIA yg anjurkan cabaran ni, tapi die tak buat sbb sebok UPSR die.btw, tenkiuu!!
Kebaikan cabaran ni, dapat muhassabah diri..


Darah, simbok "kesakitan"
Kita dipenuhi darah, adekah kita
dipenuhi KESAKITAN?


Sekali lagi, Alhamdulillah..