Terima Kasih

بسم الله الرحمن الرحيم

meja study

"Terima Kasih" kepada rakan2 yg menimbulkan rase "seronok" dalam hati..
Bile ade org mention name kite, bile2 tengah borak2 mase kite tak ade sama (bukannye yg kutuk laa..) , atau mention kita dalam blog diorang... Apetah lagi bile blog aq sangat2 "monotonous" (boring), dan diorang "link-kan" sekali.. Dan bile ade org tanye "mana blog ka??"..sangat2 terharu...Blog aq ni sgt2 koya padahal.

Boleh kate, idop ni memang biase "dilupekan" + "diringgalkan"..
Ade kawan pergi.. ade perpisahan..
tapi cmne pon akan ade kawan yg akn dtg..

Lagi best, bile jumpe, ade yang tegur, ade yg senyum, ade yg im(instant massage) kt FB, PALING best, ade yg sebut "SYAFIQ!!"..
Walaupun sesetengahnye dulu tak berape rapat, tapi sbb blogging, jadi ade "chemistry" tibe2..

Update terbaru:: aq kene wat due "site" blog.. STP(blog utama) ngan STS(blog ini)..
Shoutbox pon kosong lagi, pasal ganti baru sbb yg lame dah corrupt.. dah malas nak beria-ia sangat nak decorate skarang..bhaha..
Papepon, mainpage blog aq STP(click), kalu nak follow, follow yg itu ya,
Ni untuk baca2 bile rase "nak tambah tekanan" shj,bhaha..

Sekali lagi, TERIMA KASIH pada semue kawan2..
Alhamdulillah..