Cantik Beno Weih!


Semalam aq makan cokelat Cloud-9 yg 60sen tu. Tetibe je aq leh jd cm due thn lepas, mase dalam otak aq "bile makan Cloud-9 ni, akan teringat budak tuh".
Time aq gigit cokelt tu dlm kelas, baru la terasa nak nangis. Baru aq teringat mcm ne budak tu penah wat taik ngan aq..
Mood aq pon ter-distract untuk seketika. Nak taknak, aq makan la jugak cokelat tu, walupon hati da syahdu tahap amat. Membazir, wo. Aq beli dua tau tak?!!

Harini aq dapat wallet baru. Gempaq giler woo!!
Aq suke giler corak die.
jadi aq pon kemas la aq punye wallet. Da dekat lime tahun aq tak tuka wallet. Memang ancient la wallet aq. Macam melalui situasi Somalia.

Aq pon transfer la barang2 jadah yg ade dalam wallet aq nuih.
Ade gambar2 yg banyak. Gamba2 diorang2. Tersentap jap aq. Terngiang2 suare2 diorang kat telinge aq. Memang clean and clear lagi suare diorang, care cakap diorang. Rase cam ta boleh la aq lupe kat depaa smua. Tapi depaa yg lupe kat aq dulu. Takkan nak terhegeh pulak.

Ade ketas slip SPM aq. Simpan lagi woi.
Ade kertas2 cokelat. Tak seda aq simpan lagi yg budak2 tu bagi. Terimas, budak.
Aq teringat tetibe mase budak yang tu pulak offer nak belikan aq topup sbb nak msj ngan aq. Aq pon accept, walupon esoknye bayar pakai duit syilling. Haha.

Selak lagi, jumpe sampul raye. Sampul yang mak budak yang ni bagi kat aq. Aq dapat RM50. Aq sorang je dapat sebanyak tu. Sangat2 terimakasih, makcik. Dah la datang main PS3, dapat pulak duit raye, pulak tu spesel punye jumlah. Kalu la boleh aq raye lagi rumah die tahun ni.

Aq belek2 balik ic, lesen P, duit yg seciput.
Terimakasih Bahirah a.k.a Bie sbb belanje wallet ni. Ka memang saing, dan kamcing yg gempak abes!!

Wallet yg sangat cool!!