Tergoda Terkecewa



بسم الله الرحمن الرحيم



Aq suke usha barang2 yg cool.
Antarenye baju2, jeket2, beg2.. Yang semart habess tu la. Terlalu selalu sgt jadi bile aq tak mampu nak beli, bende2 tu terpampang depan mata. Bile time aq nak cari, setiap pelosok tak ade.
Kalu ade pon, mesti hargenye bapork giler arh. Termuntah aq serta merta melihatnya.

Tapi pikir2 balik, sesuai ke aq ngan bende2 tu.
(Tengok diri kat cermin)

Jadi fikiran pon bertukar la ke arah lain.
Fikir2 kan pulak stail rambut yg cool, pembersih jerawat yg berkesan (tak suke jerawat!) konon nak jadi ensem la.

Tapi, buat ape la pulak nak abeskan duit untuk bende2 ni? 
Telinga terngiang "I'm beautiful in my way, cause God makes no mistakes"
Alaaah, ape la y nak dibangakan sangat dgn rupe paras ni. Semua tu pinjaman je dari Allah swt.

Jadi pandangan aq berubah pade keasyikan alam aq.
Usha game PS3 - Naruto baru da kua!! (Aq tadek pon PS3), usha Gundam - Strike Freedom, Wing.. 

Tapi ini satu pembaziran! Nanti da tanak main, letak tepi je. Bukannye keperluan asas pon.
Ya, terfikir satu keperluan asas yg menjadikan lelaki tak sempurna tanpanya:
Perempuan

Aq pon usha2 Taylor Swift, Jenifer Lopez, Datuk Siti, Nora Danish, dan ramai lagi yg cun2.
Tak berkelip la mate berjam-jam.
Berharap ade la mane2 pompuan yg nak usha aq dengan cara yg sangat romentik mcm dlm drama2 jepun dan korea (Aq tak tengok pon citer jepun dan korea) #Dilema orang tak ensem.
Haha

Lupekan, perkara itu boleh merapatkan diri kepada zina.
Rasenye da takde ape lagi da harapan duniawi aq. haha. Persuasive Speech menunggu untuk dibelasah.
Assingment law menanti untuk di wrestling. Aq masih dalam keasyikan "kekarutan" yg kian berpanjangan. Sape yg nak kejutkan aq dari lamunan ni??

Kesimpulannya, wallet aq da koyak2. Sape la yg sayang kat aq, belikanla aq wallet se.

Aq rase kebelakangan ni, entry aq semuanye hampeh2 belaka.
Wasalam.