Cakap Pasal Perempuam


بسم الله الرحمن الرحيم



Aku minat Siti!!! (Jerit kat tepi laut cm dlm drama2 jiwang)
Tak salah, tak dose, dan tak menggugat kesihatan sape2 pon kalu aq minat. Die rare, suare sedap, idea gempak, baik, cantek dan comel. Hahaha.

Perlu ke semue lelaki minat Bunkface atau Bullet for my Valentine? Ok, aq minat Bullet for my Valentine.
Tapi minat tu subjektif. Dari aq melayan Anuar Zain dan jantan2 K-Pop, elok aq layan Siti. Suara sedap, lagu berkualiti, dan aq tak lyn artis2 llaki tunjuk badan dan nyanyi untuk kasi pompuan cair. Aq laki beb, takkan cair punye.

Memang kadang2 aq minat artis pompuan sbb die hot, mcm Nora Danish, Beyonce', Taylor Swift, Girls Generation (lagi2 Sunny)..
Lady Gaga??Oh tidaak. Aq bukan Gay. Tapi tengok die pon tak bernafsu (seram).  Bagi aq, die cume mangsa untuk aq kaji lagu2 die je.haha.

Aq minat Heliza Helmi, Wardina, Waheeda, Yuna sbb diorang original. Gaye masing2, sambil2 bertudung. (Aq mmg minat awek2 bertudung full-time). Lagi2 sekarang Cathriana Rose, Irma Hasmie, Diana Amir. Comel nak mmpos.

Well, (tetibe lidah mat saleh kua) pape pon, kebelakangan ni aq asyik batok. Mak da band aq minom air sejuk. Da brape kali da aq buat milo menggelegak, telan kasi cair kahak. (pandai2 buat formula sndiri)
Ubat yg ngeri pon kene telan. Adoi, satu nikmat Allah tarik.Haha.. (istighfar-hapuskan dosa).

Ahlan wasahlan. I laike Siti!!