Bawah Satu Bendera




"Allah.. termenang pulak.. sorry la bibik..aduh lari lagi maid aku"
Aq tergelak bace tweet Syarifah Sahirah ni..
Tak kire lagi tweet2 geng2 twitter aq.  Sinetron, Dora the Explorer.. semua kelua..

Bhaha.. Syabas rakan2 kerana berjaya membuat liputan sukan dengan begitu berkesan sekali mase Harimau Malaya menelan Garuda.. er,, garuda tak wujud. Komodo la...

Aq suke giler tengok VC Team Malaysia tu.. Berkobar2 je tengok budak2 main bola tu. Sebijik cm perlawanan bola ni. 
(Mule2 kite kalah dan dirempuh, diorang belagak.. tapi last2 menang woo)
Paling aq suke part makcik India ngan budak kecik dalam bas tu nyanyi.. hahaha... Comel kot..
Tapi Ramli Sarip paling hot.. haha

Walaupun aq ni ta pandai mane maen bola cm adik aq tu, (beb, aq jaguh bola keranjang, kayh!!*perasan*) tapi aq suke tengok orang main bola.. lagi2 kalu menang.. bahaha (bias tol)

Papepon, congrats kat Team Malaysia, mungkin lepasni kat Anugerah Bintang Popular akan ade kategori "Bintang Sukan Paling Popular".
Diorang bintang jgk, kn??

Kalau engkau jatuh, Jangan engkau lemah kerana hidup mengajar kita Jangan cepat mengalah ~♫

Malaysia boleh!!!
Endon, na jgk... "Endon Bisa"... kasi laa.. kasi la...
"Bunga bukan sekuntum, lipas bukan seekor.."