.. But sometimes it hurts instead



Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead~♫
Aq rase lagu Adele ni agak sebijik ngan lagu "Decorate-Yuna"


Penah tak korang rase sayang, suke, minat, atau "rapat" ngan sape2. Simpan harapan yg memuncak ke bulan kat orang tu. Orang tu penah bagi hint2, atau die terus terang je yg harapan korang dibalas.
Then, suddenly, korang dapat tau orang tu ade "something" ngan kawan korang sendiri?.
Perrh, terkedu, terdiam, mendalam.
Mesti rase hati ni cm tegah guris cm kad top-up.
Rase yg lebih sakit dari tengok babi ketawa mase kalah game angry bird..


Dalam otak mesti "ape salah aq? ape kurang aq? apesal tetibe je ni?" dan pekataan yg menjengkelkan lain la.
Mesti muke malu gile, dengan kawan sendiri pulak tu.
Hati rase cm kene potong dadu. Dan dimasak bersama tomyam.
Bile teringat, akan terase.


Dan, perlu salahkan kawan kita, atau orang tu?
*Kurp* (gigit mamee monster)- Renyuk, Goncang,Telan~♫


Ouh, lame da ta mesej2 jiwang.
Dulu ade orang yg slalu mesej aq "kat sini hujan".
Ouh, musim hujan melanda. Dan aq tido memanjang..


Ramai tanye cmne na decorate blog.(cm perli je blog aq ni kaler putih je)
Mungkin lepas ni aq akan post pasal tutorial. Bhahaha. hebat2.


Anniversary: da dekat 9 bulan aq menulis blog.. Syabas Sapit!!