2+0+1+1=4

Kompem aq rasekan 2011 jauh lagi syok dari 2010!! Alhamdulillah...
Tengok kat tv, smue program duk sebok buat "flashback" untuk sepanjang tahun ni. Ade yg menamatkan siaran, ade yg da sampai finale.
Kembali kepada aq sebagai watak utama (bajet best), ade 4 kategori yg perlu di hightlightkan kali ini..

Kenangan
Awal tahun dimulekan dengan terkontang kanting di UiTM Kuantan. Mase nak tengok AJL, gune siaran streaming (dunia teknologi). Punyela semangat na tengok Yuna. Last-last Ana Rafali yg menang. Bhaha
Tak aq lupe bangun awal pagi nak keja bas (kalu kelas awal), tido balik lepas suboh, pastu bangun time zohor (kalu kelas petang), tido dan cume bangun time solat (kalu takde kelas) atau tak tido langsung (kalu ade assignment atau program).
Aq akan ingat broadway, ngan Campus Day Out (CDO) kat balok, group aq menyanyi dan menari lagu "Kau-Aku".. Menang nombo satu mase  broadway, dan ta menang satu habuk pon mase CDO.
Takkan lupe prank kawan2 mase harijadi. Mase harijadi aq, aq dapat jam Ben10 ngan cokelat dari kawan2 kampus, dan tai dari kawan baik lama.
Paling penting, aq menang "Joker of the Year" mase Domo Award. Such an Honour.
Tak ketinggalan, drama2 kecik dengan kawan2 dan roomate, berjimba di bandar, berboling, berkarok, dan main game menari loncat-loncat tu..Serta berlakon movie..(klik untuk selebihnye)
Aq pon join aktiviti illuminati alumuni sekolah aq, dan selalu ke Taman Gelora berlepak buang masa ngan Zhafran dan Bong.
Aq start minat fotografi start tahun ni...
Feveret aku, menyambut Ramadhan dan Hari raya ngan keluarga.
Dan yang PALING penting, ade blog!! Daripade blog, aq rapat dengan Anas, Reen, Iman, Nadirah, Zhafran, Ecah dan kawan2 yg lain.. Kat Blog jugak aq letak gambar dan tulis kenangan pasal kawan2 aq.. Alhamdulillah. Riang Ria rasenye berkawan ngan set2 UiTM, dan rakan lame lain. Terimekasih.

Yang Pergi
Berakhirnye "penyatuan" antara kanak2 Law PI005 2011 aka "Fear-Us-Can-Kill Unintentionally (FUCKU) sebagai satu kelas, juga set2 yg rapat kat UK (UiTM Kuantan).
Pade mase yg same, perginye gelak tawa, budaya treadmark yg cool, open table bukak citer gossip, dan peluang melukis kawan2 kat kelas.
InsyaAllah, aq takkan lupe mase yg riang ria tu selamenye. Aq akan sentiase berdoa nanti kite masing2 boleh jumpe SEMUA sekali bersama walaupun doa ni agak mustahil. Tapi Allah Maha Kuasa.
Pergi jugak kenangan "berjalan" ke Taman Gelora, melepak dengan Zhafran, pastu makan kat kedai Bong, takpun menyinggah ke pasar malam dan bersolat di Masjid Taman Gelora. Kampus aq dekat ngan korang, tapi lepasni dah takde da..

Masih Kekal
Blog, gambar2 kenangan, kata2 peringatan, dan group di facebook tentang kawan2 yg da jauh masih ade lagi. Masing2 masih berinteraksi, walaupon da kurang akrab cm dulu.
Henset aq masih ade. Aq akan teruskan ngan minat fotografi ni.
A pon start bace semula Al-Quran tahun ni, dan masih dalam usaha untuk khatam lagi. InsyaAllah..
Paling penting, kawan sentiasa ade, kekal dengan aq, dekat sini (tunjuk paru-paru hati).

Harapan Seterusnye
Aq harap aq boleh jadi raja..
Aq harap lepasni aq akan tulis bende2 yg lebih masuk akan, berinfomasi dan meningkatkan entry untuk label "Islam Agamaku",dan rasenye nak behenti tulis untuk part "DISCOVERY".. bhaha
Aq nak tambahkan ilmu dan ibadah. Dan kurangkan alergik pade "study".
A nak jadi anak yg soleh dan abang yg kurang garang, dan menjadi lelaki yg lebih cool dan macho.
Aq harap aq takkan lupe semue orang yg aq kenal, dan cmne aq rapat dengan diorang semua. Juga tidak ketinggalan, semoga dapat awek yg cool dan best (oke, sekarang masih tak laku).

Trimas kepade kawan2 yg selalu bace blog aq. Trimas sangat2. Ta penah aq rase dihargai sebegini..
InsyaAllah 2012, tahun yg lebih penuh dengan keberkatan dari Allah swt, InsyaAllah, amin~

"Yang terpahit, jua termanis, semuanya bagiku terindah. Kuingati buat selama-lamanyaaaa~"
►Lagu Andy Lala