Meng-Indam Padi Huma


"Maya dari Ampang bertaya" - "Saya nak gigi kuat mcm harimau". (Iklhan Kolget)
Aq rase Maya tu bukannye na betanye pon. Gpon, apasal budak tu na gigi harimau? Sbbtu family aq ta pakai Kolget. Nnt gigi jadi gigi harimau.
Iklan KokoCruch plak, mesti ade part "cokelat melimpah ke ladang gandum dan PUFF!! jadila kokocruch". Aq na try wat sekali la. Kalu ta jadi nnt aq aq na saman KokoCruch.

Ade orang ckp kat aq "jangan baik sangat, hati perempuan ni lembut". Bhaha.
Aq ta pilih orang. Ta kire la laki ke, pompuan ke, same je aq tegur. Ta kire la baru kenal ke, lame kenal ke. Aq ta pandai tuka2 gaye, pilih2 orang sape yg kene bagi 1st class treatment, atau layan "gitu2" je. Nanti lame2 konfius. (Tau kn otak aq cmne). Jangan salah faham, sape2 bleh jadi kwn aq.
Tapi aq rase aq ta penah baik pon. Janggal sungguh. Bhahaha

Aq ta suke orang mmbebel. Tapi aq rase duk rumah ni aq banyak mmbebel. Baru aq tau bende tu tande kasih sayang. Bhahaha. (sebenanye tepengaruh dgn mak).
Na post video aq ngan adik aq buat konsert, mengacau adik sorang lagi, tapi intenet cm cibai je. Pasrah je la. Tunggu mase sesuai.

Layan lagu Christina Aguilera harini:
"Meng-indang-indang padi huma, meng-indang dalam tampian..
Memandang-mandang Hati Kama, memandang dalam renungan..
Bisik berbisik pada pekerti mulia..Risik merisik mana lahir asal usulnya" ~♫