Tengok Kanan Atau Kiri?

Mase satu hari tu, aq baru potong rambut. Ade awek ni gelakkan aq, die ckp rmbut aq cm bdk skolah. Naseb baik kakak aq back-up, ckp rmbut aq smart. bhaha. Amoi tauke gunting tu ingat aq form5, die g gunting ikot yg ditetapkan pekeliling. Ambik kau, mane amoi gunting rmbut dapat menu pekeliling tu?
OMK (o mak kau).Bhaha, bahana tgk citer smalam,tv9.


Perasan ta kat Twitter, tengah Trend "#mynickname"
Nick name aq "The Living Siv" (kreeek-kreeeek-kreeek)


Aq tengok2 balik gamba lame kat laptop ni. Banyak sangat yg meaningful. Betol ape yg Hani tulis kat blog die, satu gambar boleh hidupkan satu suasana semula. Cm ade holowman hologram bermain2. (oke, bgantung pada kekuatan mental korang).
Jadi, supaya gmba2 tu tak terbazir, aq letak kat kiri ni, atas ni, kat atas "link" menu, "stuffs" menu, dan .. mungkin entry lpas ni. Sape tau? (misterii kn??..)  Tapi aq syg na letak. Bile ade post baru, nnt gamba ni tenggelam.

Aq suke blog aq kaler putih. Cm seakan-akan "boring" dan kosong. (mmg same cm aq,kn?). Hidup perlu cari kesesuaian, bukan tunggu masa sesuai datang. Masa tak datang, tapi pergi.

Trimas pade yg hari2 bace bende2 yg boring aq taip ni. Kadang2 aq taip dlm keadaan separa sedar (it means literally "separa-sedar"). OMK. Patut la bosan kn? Aq mitak maap la yak.
Sila pandang Kiri ni!! ---------------------------------------------►


Err.. anak panah tu salah tunjuk kanan la pulak. (Cm ade orang terkena je. Bhahaha!!)
Harini layan lagu Eminem!!
Itik gembo-gembo, aye kedek-kedek bilo tembok (man, lagu ni ancient. rindu)