Tolak Rasa - Timbang Ansur

Harini aq rase famous mcm Faizal Tahir. Tapi Yuna tetap dihati.

Timbang Rasa. Menimbang perasaan. Atau senang kabo, bandingkan perasaan mana yg lagi perlu diberikan yg sepatutnya.
Tolak Ansur. Ada yang menolak, ade yang beransur. Macam, ade yang perlu mengalah.
Tapi bagi kita, due instilah ni lebih kurang same je. Oke, pale otak aq da sumbak.

Kadang2, fikirkan satu perkara tu terlampau sangat, boleh susahkan pale otak kite sndiri. Same mcm usaha lain. Mungkin usaha tu akn jadi sebaliknye. Cm try na wat org ketawa, atau buat org tu suke kita. Kalu keterlaluan sangat, org bleh jd mnyampah. Usaha tu tak salah, mungkin ade sesetengah tu, niatnye mulia, tapi orang boleh salah rasa. Keupayaan stiap orang befikir berbeza.

Nyanyi lagu rakyat.
We could had have it aaaall. Guling in the deeeeeep.