And The Story Begins...

Sape ingat lagi yg Myspace pernah wujud? Kat situ la tempat first aq mula nak ber so-sial dan bersial-sialan. Ade geng yg mule dari Frienster, tapi who cares. Bhaha
Mase tu pakai add je sape2 yg nak. Asal ade awek canteq je add. Time tu gamba masing-masing bajet comel. Baru jumpe kamera. Kalu tak gamba tangkap sendiri, gamba sebelah kawan, tunjuk peace. Tak pon gamba cilok kat google. Itu je la.
Sanggop refresh page, reopen gamba2 kawan sbb na tengok komen ngan wall post. Maklom laaa, tadek notipikesyen.

Setat je Fesbuk, Myspace tros ilang dari sejarah idop. Masing2 delete akaun Myspace. Sat ni, twitter plak trend terbaru. Ade la beberape yg close account facebook.
Gamba masing2 da DSLR style. Macam2 gaye ade. Kalah cover album artist.

Time kat Facebook la jumpe kawan2 lame. Tempat nak interact ngan set2 yg da ta jumpe. Kalu close akaun tetibe, kesian la kat membe hang tu. Terkontang kanteng carik hang.
Kasitau la membe tu dulu. Ni tak. Asal frust je, delete account. Asal putus cinta je delete account. Tu pon sehari. Pahtu open semule. Bhaha

Tapi, paling ta boleh bla nye, stiap minggu aq nampak orang yg same punye relationship. Minggu lepas inrelationship. Pahtu statusnye "I janji forever with you sayank".
Minggu ni single. Tubit status "Forever alone.  I'm emo".
Tatibe minggu depan inrelationship lagi, cume dengan orang lain. Status pon "You are my only forever sayang".
Oh peliss!! Aq yg lame "widowed" ni bahagie je idop. Takyah emo-emo. Kalu setakat awek nak peluk cium, pakwe sebab muke die tomey tu baik takyah. Balik kampung tanam kerbau lagi bagus. Nanti tumbuh pokok kerbau. (Ini simile,ok) -lari topik ni

Layan lagu Nirvana
Tanpamu Iman bagaimanalah, menjadi hamba Allah yg bertaqwa~ ♪