Diriku Hanya Insan Biasa

Pede asalnye mak aq mix and match name aq dari majalah. Mohamad Syafiq Aizat. Ta sangke siap ade communiti "kami Syafiq Aizat" kat facebook.
Eldest son of Shahrukh Khan's twin, and Most Popular artist on AMPTS (anugerah makcik popular Taman Seriku) , Ayub Husin and Rosnah Che Wan. Siriusly, I have an elder sister. Just... she's not exist. yet.

Ayah ajak aq g kedai depan beli plywood. Aq betenggek kat motor mase ayah sebok usha kayu tu. Tengok highway. 10tahon lepas, aq kat situ, dengan bapak aq. Same2 tengok highway tu tanpe berbuat ape2. Rase cepat mase bergolek. Rase macam baru minggu lepas je tengok Siti Nurhaliza betanding AJL dkt celah kakak2 sodare aq. Lepastu mesti Pak Tam akan mengacau, g tuka siaran sesuka hati. Rase cm baru je lepas nganjing diorang "Ella dan Elly"(citer Along tu) mase kenduri kawen Pak Su. Mase aq kecik, sokmo berkepit dengan kakak2 sodare. Sekarang, masing2 idop lagi ke tak, aq tatau. Rase mcm baru bulan lepas je sambut raye masa cuti sekolah.

Harini aq tengah menaip blog, memandang gamba kat atas tu. Suare hati aq: Berlagak seih mamat ni.
Macam2 orang aq jumpe, macam2 kawan aq kenal. Aq penah jadi orang paling jahat dalam dunia, dan dalam proses menjadi insan paling baik sekarang (bweek-muntah).
Aq bukannye jenis yang "HEI!! HARINI HARIJADI AKU!! CEPAT WISH!!"
Aq adelah yang "hanya orang istimewa je akan dapat tau". (dahtu, kenape gi post ni ye? -musykil).

Selamat harijadi, budak dalam gambar diatas. Jap, dah lepas. Da ta boleh wish da. Alaaa~ (booo)
Masih black and white, monotonous from left to right. Full-time dreamer, part-time hero.

"Berpijak pada bumi nyata, bak meniti jambatan bara. Jalan yg mana harus kami lalui, jalan lurus mereka halangi~" ♪ (kurniaan dalam samaran-Siti Nurhaliza)

(cm belagak kan entry ni?)