Jiwa Kosong

"Kami sengaja kosongkan jiwa kami. Pasai otak kami dah penuh dengan bullshit politik yang hangpa dok main"
( Mat Luthfi.)
Cool la "Jiwa Kosong". 
Aq salah sorang ahli "MJKB" (Makhluk Jiwa Kosong Bersepadu). Jarang ada "jiwa". Aq buat ape yg aq suka asalkan ade batasnye. Hati blurr.. 
Yg pasti, aq rase aq ber "jiwa" bila mengamok. RARE sangat aq mngamok. Orang2 istimewa je boleh tengok. 
(ceh, berlagak punye paragraph)

Bende yg sangat annoying utk aq, bile aq post pasal agama, nanti ade la mane2 makhluk durjana yg sabitkan dengan isu2 politik. Keimon la. Mak aq bercerita hari2 dgn aq pasal agama. Hari2 aq ade input kat rumah. Salah ke aq share input tu?

Mak aq ajar aq ape tu politik, tapi dia tak ajar buruk-burukkan orang politik. 
Ayah aq ajar aq ape itu "hak", tapi dia aq tak ajar aq untuk kurang ajar semata-mata untuk "hak" dunia ni. Kite hidup ni pendek sangat.
"Politik" bukan Tuhan kita.


Mencuri gitar adalah haram. Curi hati takpe.. Haha. Na curi hati sape ek?