Bulu Tengkuk Meremang

SHAH ALAM - Berjimba
Kat sini kedai makan kat bawah rumah. ATM seberang jalan. KFC ngan Pizza Hut depan mata. (hari2 tgk muke orang tua Colonels kat lua tingkap) Fakulti lepas turun jejantas. Giant sebaris rumah. I-city seberang tasik.
Hari2 turun makan pakai selua 3 suku. Muke cool (tak hensem) poket kosong. Pokai tu memang middle name aq.

Entry ni da lame da ade dalam draft. Bile time aq dapat je berokband ni, pantang aq tinggal laptop, mesti geng2 da berkerumun siap ambik nombo nak gune. Tercongok la aq sampai tertido. Memang stiap hari mase aq online 5 saat je.

Lecturer da bagi amaran, kalu degree belom ade kekasih tu kire parah. Memang sentap. Aq harap die start usha aq dulu (mood jiwang datang). Senang betul tepengaruh.

Aku rase entry aq tiga empat menjak ni tadek point. Memang kena asah la kemahiran berfikir aku pahni. Kelas makin sonok. Belajar cm dalam sekolah. Kat kelas ngantok sokmo.
Dont walk. Run.