Lain Benar

wallpaper baru kat bilik aq. cool tak?
Dragon Ball, Lets & Go, Digimon, Samurai X, Card-captor Sakura, Shaman King, macam-macam lagi la citer kartun mase aq kecik dulu yg aq layan. Syok guling-guling layan. Tiap minggu tak miss punya. Harini aq on tv pagi sabtu tadek pe yang best. Budak-budak harini da tak eksited tahap terencat cm zaman aq dulu. Maklom la, kecik-kecik mak ayah da aja politik.

Agak berat hati nak tinggal mak ayah lagi, sbb dalam rumah ni, aq je yg banyak mulut mengarut sakan. Rase berat nak tinggalkan rumah ni sunyi lagi. Kalu boleh aq na further study kat u seberang rumah ni je. (tu da bukan further study da) Tapi rezeki Allah jangan dipersoal, nanti jawabnya sengsara.

Adoih, mood masked rider ni membuak-buak. (masih koya sbb baru tengok,kn?)