Sekilas Ikan di Air

Dah jadi tabiat, masa lapang akan dipenuhi dengan tengok Runningman. Jadi, hobi terbaru aku adalah "watching Runningman and laught for no reason"

Manusia ni kite tak jangka. Kadang-kadang baik, ade mase jahat. Tapi 'selfish' tu memang middle name manusia. Hakikat. Siape yang tak suke shortcut kan?
Adil tu milik mutlak Tuhan. Manusia? Belum tentu.
Manusia suke bahagi-bahagikan sesama sendiri ikut suka hati sendiri. Siapa yang lebih, diiktiraf, yang kurang ditolak ketepi. Paling common bile pilih pasangan. Masing-masing nak awek cantik, mata bersinar bak pancaran laser, rambut lembut tanpa kutu, ramping ala model iklan tuala wanita. Yeah, typical boring thought.
Tu laki. Pompuan apatah lagi. Bhaha.
Tengok la kat sekolah. Murid pandai duk kelas depan. Dapat cikgu terbaik, dilayan baik, jadi murid "target" result gempak, selalu dipuji dan disenangi. Pelajar biase-biase ni kena hantar kelas lain, dapat cikgu biase, tak diendahkan sangat. Terok. Gile terok.
Mampu ke kite nak tukar "budaya pemikiran tak sihat" ni, kalau semue orang fikir cara  mcm tu?

Sekarang ni koya melayan IU. Lagu Good Day feveret aq. Yeah!!
Final dahnak muncul melanda. Otak masih kosong. Perh. Allah sahaja yg dpt bantu.
OMK!! STRESS!! (~-_-)~