Raya Oyeah


Oi oi! Raya da datang oi!
Mcm ne na tau raya da tiba? Bila radio dah menyanyi lagu raya, rancangan tv penuh movie2 baru, front page surat khabar berita budak masuk wad sbb kena mercun, dan iklan2 yang buat org na nangis penuh kat tv. Bhaha.

Tahun tahun sebelumnye, time raye mesti sibuk reply msj2 dari member2 dan awek2, ehem. Tapi tahun ni bersederhana je. Sobsss (dilupakan). Takpo ah. Asal duit raye dapat suda.
Ckp pasal duit raye, aq ta putus-putus doa supaye aq dpt duit raye lg. Aq masih belajar. Tapi raya bukan pasal duit, atau baju. Tapi pasal kekeluargaan dan silaturrahim. Tp still aq na duit raya jgk.

Dan beruntung la orang yg nama Syawal, Aidil, Fitri, dan lebih kurangnya. Ceh. jeles. (<---nama pasar malam)
Salam lebaran. Ampun maaf dipinta minta kosong-kosong kat sape2 yang kenal aq. Dah. G nyanyi lagu raya.

Kuih dan muih, beraneka macam. Makanlah bila dah tak puasa~