Pergi 2.0

Orang kata, malu bertanya sesat jalan. Tapi, lebih sangat tanya, memang tak berjalan dah lah kau.
Zaman sekarang ni kan kerjaya stalking da makin berkembang pesat. Manfaatkanlah. 
Adeih. Stop asking la, "nama siapa, umo bape, duk mana, ade gf ke tak, buzy ke tak". Those are not literally  real question. (stail tak? asal marah je cakap omputeh.) fikir-fikirkan.

Ok. Habis intro. Sekarang tengok gambar kat atas ni. Nampak? Aku (sibaju hijau belang) lagi tinggi dari khalid. Yeah!
Akan ada satu masa tu kita rasa selesa dengan apa yang ada sekeliling kita. Cam, tak kisah kita bangun pukul berapa, kita siap ke tak kerja, tak kisah lepak ngan sape pon, dan lain2. Tapi selalunya tak lama. Contohnya, kanak-kanak di atas ni. Kesian mereka. Marilah trend kan #PrayForLawC kat twitter sebagai tanda sokongan. (bajet mainstream).

Lepasni, hari isnin kelas pagi saja, boleh dating. (senyum stail Voldemort).
Yang buatkan kita rasa spesial adalah sekeliling kita. Hati-hati memilih sekeliling anda.
*sebenarnya nak letak gamba yg ade reen. tp time tu reen belum cantik lagi cm sekarang. hehe.

Epilog utk gambar di atas.
"And I'm gonna miss you like a child misses their blanket, but I've got to get a move on with my life.
It's time to be a big boy now. 
And big boy don't cry"