Kiamat 2012 - Sekadar Propa

*surrrppp* (sedut maggi macam vacuum)
Maggi kari, kau je lah yang mampu aku kunyah, pasal.. *bukak wallet - keluar kupukupu.*

Perh, habis sudah minggu-minggu kuliah. Pasni final exam. *mati.
Kat manalah perginya semangat suka-ria yang dulu (masa sekolah rendah) pernah ada tiap-tiap kali exam datang? What the xcvxfv  ← *lap keyboard yang kena kuah maggi sikit.

Ada masa, tak semua yang kita harap tu kekal sampai ke sudah. Baik material, gelaran, pujian, kata hormat, rasa sayang, result peksa, dan benda alah lain lagi lah. Ada masa benda-benda tu pergi. Ada masa benda-benda tu dapat. Nasib la tu. Sebab yang baginya, Tuhan.

Tapi tolonglah jangan jadi orang bodoh bila becinta tu. Haih.. *bangun, letak mangkuk kat sink.
Ya, tau. Tajuk tak ada kena mengena dgn isi lagi. Sorry..

mood ► study : 10% | balik rumah : 184%