Hari Rahsia

Kenapa aku tak protect akaun twitter aku? - Sebab kalau nak protect, protect dari sape?
(taktaulah ada kaitan ke tak?)
Mula-mula, ucap Alhamdulillah. Terima kasih Allah.
Thanks for those wishes, presents, and cakes. Also to ayah who bring us dinner - chicken chopp (wacha!).
In case you're wondering, which you were, I'm now a legal citizen who can cast a political vote. Mwahaha.

Aku rahsiakan bukannya pasal taknak sambut, atau ada tragedi ke ape. Aku tak kasitau pasal aku tak suka prank. Tu satu. Kedua, orang-orang yg spesial je yang diberi priority untuk sambut hari ni. Bhaha (bias).
No lah, basically I don't want any surprise yang syahdu-syahdu. Aku ni kan hati sensitip, nanti aku nanges, malu. (jawapan cliche').
Ok, let's take it simple. I love being low profile. Haha. (Cliche' of all cliche')

Better luck next time fellas. I'm Sapit, officially and legally 21, and this is just a kick start. Walla!
Assalamualaikum...