Perubatan Islam vs Perubatan Tak Berapa Islam

Pertama-tamanya, no such thing as "perubatan islam-perubatan moden" ya kanak-kanak. Perubatan moden yang kita dapat kat hospital, dan klinik tu adalah perubatan Islam. Ibnu Sina salah sorang ilmuan Islam yang terlibat secara langsung dalam perubatan mcm hospital-hospital tu. Berhentilah pandai-pandai bagi lebel sendiri, tq.

Dua tiga menjak ni, aku memang selalu lepak kat twitterland.
Bila aku get pissed by this bitch kat sana, aku akan bash lah dia dgn counter-tweet. Basically sebab dia bash tweet aku dulu dengan tweet yang sangat annoying.
Tapi selalunya orang lain pulak yg terasa. Adoi, tak faham aku.
Faham tak situasi aku? Aku bash H sebab dia sindir tweet aku, tapi tak pasal-pasal aku kena bash dengan D sebab dia ingat tweet aku tu nak kasi dia terasa. Apa yang aku patut rasa? Bersuka ria?
Mintak-mintak lah faham, aku follow 270++ orang kat sana. Mohon jangan perasan yang tweet kau je satu-satunya tweet macam tu yang muncul kat timeline aku.
Aku bukannya jenis yang bash orang kalau orang tu tak bash aku dulu, harap maklum. Please sangat-sangat jangan buruk sangka kat aku. (That exclude you, bitch).
I need some freedom to tweet also la.

This is not a war. Its a reminder. I have feelings. Thankyou.

_Marley Rose kat citer Glee sangat gorgeous. Bhaha