Holy-Sheet

Masa aku form 4, time tu dah nak cuti tengah tahun (dalam dua-tiga minit lagi, macam tu lah). Masing-masing mata melekat kat jam depan kelas. Sorang member ni dah "summer!! summer!! summer!!" (bajet high school musical).
Jadi aku pun bajet la konon-kononnya nyanyi mcm Zach Afron "What time is it? ♫".dan kononnya aku akan menyanyi-nyanyi turun tangga, pastu girlfriend aku yang duk kelas sebelah datang (exgirlfriend la maknenye kalau kira harini) nyanyi bersuka ria dan..... ok, it's not happening.

Cuti tu memang middle name aku. Pernah ke aku nangis nak cuti?
(sebenarnya pernah, masa hujung form 4 sebab kena berpisah ngan geng-geng yang coolest)

SO basically I'll refuse to do any school stuffs during my holidays. We're in Malaysia. We have freedom of holidaying. (I just created this thingy actually)
Kinda feeling like my holidays are being abused by those assignments. I'll think when should I start when I have time. Just, don't blame me.