FIXI... Behind The Scene?

(gambar dirompak dari twitter bukufixi)

Tak tau nak start mcm mane. emm. emm... (mintak pelempang)

Eksited wei dapat otograp utk orang. Gila tak suka?
Mula-mula aku taktau apa nak buat. Muka habis pucat. Mujur orang first yang aku sign tu Fatrim (writer ASRAMA) yang ada kat sebelah aku, yang sign utk orang lain jgk. Taktau pulak kita kena tulis nama orang tu jugak. Ingat sign je. (Phuff!)

Sebelum aku start tulis kat fixi lagi aku ada kasitau member aku, yang personally, aku rasa fixi, lejen, ngan smua entertainment stuffs yang underground (er, entertainment ke?) ni satu genre yang "exactly Malaysians'". Aku pun taktau nak explain macam mana.

Aku rasa cm well-accepted dalam Fixi ni. Semua orang cm seronok, baik, sopan (sopan?).
Cuma aku freak out sikit bila jumpa writers lain (kak Nadia, abang Nizam, kak Hani, dan lagend2 lain) sebab aku rasa level respect aku kat diorang tinggi sangat, maybe. (OK, except Fatrim sbb kitorang dah biasa berborak).
Bila aku freak out, aku blurr. Bila aku blurr, aku diam je. Paling koman pun, tersengih macam rusa. (Macam model Colgate pun boleh, dik)
Common people akan fikir aku sombong. (Apeder nasib).

Apape, terimakasih bebanyak kat Bos Amir, dan Nini & gengs sebab bagi banyak free gifts. (YeaHs!!)
Dan Rauf (kalau kau idop lagi).
Maybe lepas ni aku boleh join keje sekali. (Atau join teater, bhaha).

Manusia sekalian? Dah baca buku fixi?
Belum? Kau duk mana? Narnia? Sila klik sini → FIXI.COM.MY
Dan beli semua buku. (Terutamanya AJAIB. Bhahaha.) Terimakasih,
(..will be continue)