Bitch Slap Mode

Personally, aku rasa cemburu tu memang tanda sayang.
Aku, is one of the people yang kuat cemburu. Tak kisah la dengan gefren ke, dengan family ke, adik angkat ke, member ke…
That is it. Semua tu atas dasar sayang, sebab as aku mention before in previous post, aku ada trust issue, dan otak aku boleh bukan setakat keluar pada kotak. Keluar alam semesta pon bila bila bab macam ni.
Semua tu make sense kan, sebab aku tau korang pon pernah rasa. Yedak? Yedak? Yedaaak?
But maybe lain orang, lain cara.

Something aku belajar harini. Manusia kalau berubah kerana manusia, benda tu takkan lama. Istiqamah tak akan ada. And that’s hurt enough bila aku perasan benda tu.


Hei. Hapdet blog English orang cakap aku bajet. Homaigoat