Njet njet semut.

Haritu lepak dengan Ghafar kat booth Fixi.
Dia kata, novel first paling laris kat Malaysia are novel-novel cinta. Which, paling least idea yang ada dalam otak aku. So, siapa-siapa yang nak tulis novel, tulis la novel cinta. Ofkos laku, dan berterusan orang beli.

Dah lama tak update blog. Taktaulah blog ni masih laku ke tak di mata makhluk-makhluk bumi hari ni. Nasib baik aku tak ikut sangat trend ni. Kalau aku ikut, aku dah kawin muda dah pun. Mesti aku dah pakai benda-benda kaler blok mcm seluar merah baju kuning, rambut perang, or... whatever.
Anyway. Dah bulan 12. Dahnak masuk 2014. Umur makin bertambah. Dengan harapan ada daging bertambah juga di badan.

Have you ever heard the word "pathetic".
It is a term used for people who I think its exhausted being him/her.
Like, updating their twidder or facebook status every 4 seconds about how stupid stuffs were, and kononnya express their anger for something that 'aint go well to them.
Well, I think that person was the stupidest among them all. Shut up and try muhasabah diri, manalah tau Tuhan nak balas perbuatan-perbuatan lepas kau ke? Manalah tau kan? Cakap percaya pada qada' dan qadar?
And yes, "unfollow kalau kau tak suka tweet aku" is my fav order, which I'll do what they asked. Kalau melenting jugak, taktau la. Padahal kau yang suruh. See. How stupid people can be?

Have fun, people. New year is coming.