Gay-talk?


Penat betul nak layan orang sensitif ni.
Asal baik sesama lelaki, cakap gay.
Asal dua lelaki rapat sikit, cakap gay.
Asal cakap hal-hal lelaki dengan orang lelaki, cakap gay.
Asal sentuh kulit sesama lelaki, cakap gay.
Everything that involves 'good vibes' between two guys is considered gay to them.

Sokayh. Maybe dia pernah kena gay-raped, atau prefer berbaik dan bercuddle dengan perempuan sahaja?
Entah.

Kalau kita nak jijik semua part yang involved lelaki dengan lelaki, payah la. Benda yang halal nak putar belit. Sentuh, peluk, cium pipi dahi lelaki tu boleh kan?
Yang dengan perempuan yang haram tu sibuk dipuja.

Aku tak judge orang (sebolehnya). Aku ada member yang mengaku gay. But all I can do is secure myself for that part and doa semoga dia berubah someday. It doesn't mean that he can't qulified to be my friend? Syurga neraka bukan aku yang tetapkan, lagipun.

You can change your mindset. If you wish to.
Or you can continue to judge people as if it was you who created them.

Well, for me, I don't have to sleep with women to prove that I'm not gay. Allah knows best.

I'm just typing here.