Mochacha!!

Lately aku rasa cam hilang diri sendiri.
Tak tau nak cakap camne. Sama ada sebab sengal-sengal badan pastu demam atau aku memang tetiba ada mental breakdown. (Atau aku tgh kena abduct dgn alien, dia ada letak benda dlm badan aku bagi aku jadi lain mcm sikit). Tak tahu la mana satu. Tak berani pulak nak pilih.

Asyik duk teringat benda-benda lama. Digimon Adventure (aku cop Patamon kayy), bayblade, cmne first dulu-dulu tengok pokémon, cmne main kat depan rumah dengan kawan-kawan, gi fardhu ain jalan kaki, buli kawan kat tadika, yada-yada-yada...

How things changed so fast. I got a list of contacts in my phone but I got like, few that I can actually talked to. I wish certain things never changed and remain as they were. But all I got are pieces of yesterdays that only can be recalled with regrets.

Harap-harap benda akan jadi baik lepas ni. InshaAllah.