#SapitBuatKontes



Jadi, telah berlakunya kontes #sapitBuatKontes. Aku nak fikir yang diorang join kontes tu sebab aku awesome, tapi hakikatnya mostly join sebab nak buku free. Huhu.
Anyway, inilah dia beberapa (rasanya semua) respon yang dapat. (Oh, nama dirahsiakan supaya tak mengaibkan, Huhu. Pemenang pun tak bagitau)


dpt jadi mcm mamat dlm cerita Jumper. boleh travel mana2 dgn melompat tanpa menggunakan duit.. #sapitBuatKontes

after kontes tutup ; gua nak kuasa kawal minda kau sbb gua nak menang kontes kbai #sapitBuatKontes

Saya nak kelebihan dapat tahu masa depan. Spye dr harini kita dapat bersedia untuk masa akan dtg tu n cuba buat apa patut. #sapitBuatKontes

@yo_sapit nak kuasa yang mampu buat semua orang terus menerus gembira dan dapat move on dengan jayanya. #sapitBuatKontes

Aku nak kuasa yang boleh bunuh orang sekelip mata. Sebab aku nak matikan orang yang banyak cakap tapi sikit buat ni. #sapitBuatKontes

Aku nak kuasa; Hacker. Sebab, aku nak delete semua akaun yang buat bikin hati panas terutamanya twt_femes. Instashop. #sapitBuatKontes

Nak kelebihan dapat tukar result exam dengan budak pandai supaya aku jadi no1 dalam kelas #sapitBuatKontes

Nak jadi org yg tak pernah rasa sakit fizikal. Its sciencetifically exist tp ikut gene or trait jgk la cewah #sapitbuatkontes

Aku nk kelebihan dlm kemenangan. Kalau aku mng sapit kena tulis something dkt buku tu untuk membuktikan yg aku hebat. Yuhuu #sapitBuatKontes

Kuasa supaya bleh jdikan semua org cantik & kaya tiada perbezaan semuanya setaraf supaya nnti tiada haters yg bajet perfect #sapitBuatKontes

@yo_sapit nak ad kuasa yg leh ubah rupa jadi org lain.Tapi jd potato pon leh gak .sebabnya,nk rse jga sekali hidup org lain #sapitBuatKontes

Aku harap aku ada power untuk menang semua benda. Sebab aku nak novel fixi tu  @yo_sapit #sapitBuatKontes

Nak pandai main instrument. Tak kisahlah gitar atau keyboard. Sebab saya nak dodoi awak setiap malam sebelum tidur. #sapitBuatKontes

kalau boleh, asal rasa hati cam busuk keladak je, nak belah hati pastu cuci clorox, kasi bersih suci murni sikit hati ni #sapitBuatKontes

@yo_sapit kelebihan boleh tahu fikiran org lain serta memanipulasikan fikiran dowg #sapitBuatKontes

@yo_sapit nak cepat hadam ilmu so exam gempak je results #sapitbuatkontes

Aku harap aku boleh buat duit masa tengah tidur contohnya, seminit tidur ada RM100. Sebab? Semua orang tunduk pada duit. #sapitBuatKontes

Kalau boleh, aku nak nampak dosa dan pahala. Dari situ, aku boleh tahu tahap aku di sisi maha pencipta. #sapitBuatKontes

#sapitBuatKontes Penglihatan super. Dapat habiskan satu buku dengan sekali pandang. Huhuhuhu. @yo_sapit

@yo_sapit nak ada kelebihan transport ke tempat lain sebab boleh pergi travel satu dunia dengan freeee

@yo_sapit nak kelebihan luarbiasa mcm ni supaya senang buat kerja, tolong mak. bukan tangan ja, kaki skali~  https://twitter.com/yanderezaf/status/604696645763108864/photo/1